Monday, 8 December 2014

Segmen : Jom Blogwalking Kaw-Kaw Bersama Cik Iman.

Assalamualaikum reader(s)!





Klik lah INI untuk join hihi ^^

Okay, sini sini rapat sikit nak cerita niii. Lelaki jauh lah sikit eh, serious harini ni sebab tak pernah seumur hidup blog aku ni aku ditag dan sebagainya hahaha. Ai telah ditag olehhhhh cik tyra sopian the lovey dovey friend. So ai pun layan ah dia dah ditag kan ahaha. So ai taktahu nak cakap apa dah, jeng jeng jeng.


Apa yang korang perlu buat: 
-Nak follow Cik Iman atau tak, Cik Iman tak kisah. 
- Buat post baru bertajuk "Jom Blogwalking Kaw-Kaw Bersama Cik Iman" 
-Tampal banner gambar Iman Jr tu kat post korang dan backlink ke post Cik Iman nie.  
-Tag paling kurang 3 blogger lain. Nak tag lebih, lagi afdal ekeke 
-Tinggalkan URL entry korang kat post kat blog Cik Iman ye sekian terima kasih~
- Lagi afdal kalau awak awak semua follow Cik Iman!

merah menyala kauuu haa, haha. So aku nak tag siapa ni ek?

tadaaaaa.

Ella 
Qistina

Okay, habis. May ALLAH bless ^^



Goodbye readers. Like it? Press the LIKE button. Thanks. Please come again.

13 comments :

  1. terima kasih sebab join segmen Cik Iman :D

    ReplyDelete
  2. Dari segmen yang sama :)

    http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

    ReplyDelete
  3. singgah sini. salam kenal... ;)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Terima kasih datang jalan jalan :) inshaAllah saya singgah kalau online pakai laptop nanti, pakai phone susah ni ^^

      Delete
  5. hai singgah sini :D

    http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

    ReplyDelete
  6. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yg sama n follow #61 :)

    http://kameqdeanna.blogspot.com/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

    ReplyDelete
  8. Datang bw dan follow 62 :)

    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

    ReplyDelete