Tuesday, 2 December 2014

Sedih hati kita :'(

Assalamualaikum reader(s)!

Di tengah malam buta takda lah buta mana pun, baru pukul 23.56p.m. Pasaipa duk ternganga depan laptop tu? Tak paham bahasa doplohpatjam aku tu? Aduiii itulah, pergi sekolah belajar, bukan suruh main. Hahahahaha pembebelan yang takda faedah berlaku disitu yaaaaa. Malam ni sedih sikit ah. Sikit aje tak banyak pun. Korang nak dengar tak cerita sedih aku ni? Dengarlah, sampai hati takmau dengar susah payah aku tarik kelopak mata aku dengan pencungkil gigi sebab nak bagi korang baca entry baru. Habat sangat perangai engkauuu kan afifah! Hahahaha!

Apakah yang telah membuat gerangan puteri hati hamba ini bersedih? Kata Tuan Putera Bikrama Buspa Kayangan, haaa prosa tradisional BM sangat kauuu padahal entah betul ke tidak nama dia aku taip tu. Dah pahal aku taip macam kura kura oh malam ni, satu satu keypad aku tekan. Boleh bayang tak? Yang macam orang baru belajar menaip tu kan, dia taip bapak segala kuatnya tak hengatttt katekooo. Ha, jangan merepek sangat. Sambung balik kisah sedih engkau sangat tu afifah!

Macam ni, ke kau nak bahasa baku? Begini, aku ni dah lama tak tengok vampire diaries tau, baru sampai season 4 lepastu tadi aku bercita cita nak sambung tengok sampai season 6 yang dah keluar ni, tapinya aku cari cari berapa banyak websites dah aku tuju ngan senapang hahaha tak. Aku dah bukak banyak websites, semua taknak kasi aku tengok :'( sedih ah ceniii, merajuk ahhh. Kejap kejap, korang tau tak vampire diaries ni apakebendenya? Kalau dah tahu baguslah, kalau yang taktahu tu meh baca kat meh alaaa bucuk bucuk bacin kauuu.

"The Vampire Diaries is a supernatural drama television series developed by Kevin Williamson and Julie Plec, based on the book series of the same name written by L. J. Smith. The series premiered on The CW on September 10, 2009." - ini pakcik google yang bagitahu tau. Korang nak tahu dengan lebih lanjut? Boleh klik link di sebelah ---> http://en.wikipedia.org/wiki/The_Vampire_Diaries

Kalau tak paham bahasa omputih tu pergi lah translate, dah banyak kemudahan pun pemalas lagi, apaaaa nak jadi haih, hahaha. Serupa je dengan kau tuuu, jangan nak membongak. Macam nilah, aku ni nak tanya, kalau lah ada orang yang baca entry ni, boleh tak drop kat comment bagi websites yang boleh aku tengok vampire diaries ni secara free? Dulu boleh takkan searang dah tak boleh kot? Janganlah, sedih aku camni, nanti kang dia dah sampai season 50 aku masih lagi tercangak cangak dekat season 4. Hahahaha nampak sangat membongak. Tapi serious talk, siapa siapa yang baca entry aku ni kan tak kira lah sengaja ke tak lepastu dia tahu macam mana aku nak tengok cite vampire diaries ni secara free sambil online, boleh drop kat comment. Pertolongan anda amat amat dihargai. Nanti bagi coklat seposen 2 hehehe.

Tolonglah pleaseee, nak nangis rasa aku dah tak ingat pulak websites yang aku tengok dulu tu masa 2012, lama dah. 2 tahun lepas dah, mana aku nak ingat, banyak lagi mende lain yang aku kena ingat ye tak? Haaa, sudahlah, aku malas nak melalut lalut sangat, mata pun dah ngantuk tiba tiba ada orang kata "ek eleh, baru pukul 00.13a.m. tak rare ah luuu" kesah pulak aku kan rare tak rare kepala lutut kau, aku nak tido hahaha tengok dah kasar. Maafkan saiaaaa. Okay sebenarnya aku nak mintak tolong tu je, menghilangkan rasa sedih di hati iniii. Kalau tahu, bagitahu lah cepat cepat yaaa. Aku harap sangat ni, adalah orang nak mengomen memberitahu aku yang sedih ni macam mana nak tengok vampire diaries secara free sambil online. Eh? Okay ayat aku dah brulang, cikgu BM aku kata kalau ayat berulang ni nanti tak dapat markah banyak, so baiklah aku berundur kannn hahaha. Layan lah gambar The Vampire Diaries kat bawah ni.

 Season 1.



Season 2.
 


Season 3. 
 

OMG, klaus and damon ^^

Season 4.
 


Season 5.
 

Alahai Damon Salvatore xD
 

Season 6.
 
 Pasaipa Damon buat rambut macam tu? @_@


Oh my god. My Ian Somerhalder, walaupun dia bukan main hero tapi takpa. I like him hehehe xD Tolonglah ye siapa siapa yang biasa tengok movie inggeris tu, kasilah websites kat I ni ^^ Okay bai bai. May ALLAH bless.

Goodbye readers. Like it? Press the LIKE button. Thanks. Please come again.

No comments :

Post a Comment