Monday, 7 April 2014

Epic Entry.

Assalamualaikum reader(s)!

Ehem, masih adakah manusia yang membaca blog aku nih? Rasa macam takda je dah, hahaha. Tapi takpelah, ada ke takda ke, aku still nak update nak cakap sikit je, sikit je ni tau. SIKIT. Maaflah, busuk gila blog buruk ni. Last update 1 Oct 2013 kot, mana taknya. Sekarang dah 7 Apr 2014. Gila tak busuk. Tahun 2014 ni umur aku dah 17 tau. Tua dah, tak sangka pun ada. Apa benda yang tak sangka pun aku taktau. Bila orang yang umur 17 ni memeang buddies betul lah dengan 3 huruf ni. Apa benda? Takkan taktau, itu kurang pandai namanya. Haaa 3 huruf tu ialah SPM. Lol, S to the P to the M. Lepastu korang pun tertanya tanya apa masalahnya? Haaa, sini nak cakap masalahnya takda masa nak update blog tulah, ni pun curi masa sikit maklumlah seperti ayat ayat yang biasa family aku dengar aku cakap, "emm I'm sorry, I'm busy lady" ohhh man, gedik sangat, kesah apa. Hahahaha. Okay, so sekarang ni aku nak cakap dalam tahun ni memang takda lah kot update dari aku, nanti lepas SPM in sha ALLAH aku akan bergiat semula dalam aktiviti menaip merepek dan sebagainya ini. Ewah, bergiat kauuu, tak mudahhhhh. Orang orang yang selalu menantikan update dari aku tu terima kasihlah, maaf lah buat korang terbosan menunggu. Ayat macam adaaaaa je orang ternanti nanti update aku. KOYA. Okay fainnnn. Apa apa jelah. Janji motif aku dah bagitahu kat sini. Selama 2014 ni mungkin takda update dari aku. Dengar ye anak anak. MUNGKIN. Kalau terajin ke kan aku hupdate lahh, haaa, jangan risau. Jangan worry, poyo poyo je okay. Kalau takda tu teruskan lah menunggu, mungkin update dari aku tak sehebat blogger blogger pemesh diluar sana tu, tapi sekadar berkongsi cerita diri yang tak seberapa ini. Sekian sahaja pembebelan singkat dari saya. Sampai ketemu lagi ibu ibu bapak bapak! xD May ALLAH bless.

Goodbye readers. Like it? Press the LIKE button. Thanks. Please come again.