Tuesday, 1 October 2013

Really Sorry.

Assalamualaikum reader(s)!

Apa khabar semua? Sihat? Alhamdulillah kalau sihat :) Still ada tak orang yang datang singgah blog I ni? Hello! Oh, ada lagi rupanya tapi tak ramai sangat pun. Takpelah. Thanks for those yang sudi menyinggah. Harini takda nak cakap apa pun. Memang haritu I ada cakap nak update pasal raya kan? Tapi nampaknya, keadaan tidak mengizinkan sebab tak lama lagi final exam and sekarang tengah sibuk dengan kerja kursus akaun. Haish, pening wo camane nak buat. Harap-harap boleh lah siap dalam tempoh masa yang ditetap kan tu. Dekat sini ada tak sesapa yang ambik akaun sama dengan I? Siap dah kerja kursus akaun? Kalau dah siap, nak pinjam bisa? Eheh, gurau saja. Dah lah laptop nak rosak, semua lah nak rosak. Menyampah betul. Tu yang betul-betul takda masa nak update blog tu. Sorry ye you all. I'm really sorry. Nanti kalau ada masa yang panjang, macam cuti akhir tahun ke bila ke kan, I update okay pasal event life I. Rajin-rajin lah melawat ye. Harap tak bosan baca pembebelan I ni. Eheh, okay lah. Setakat ini sahaja untuk entry ni. Jumpa dekat next entry ye. Bai! May ALLAH bless.

Goodbye readers. Like it? Press the LIKE button. Thanks. Please come again.