Wednesday, 12 June 2013

Recall.

Assalamualaikum dan selamat petang kepada puan-puan dan tuan-tuan yang singgah di blog saya. Saya ucapkan selamat petang sebab masa saya update ni waktunya petang tapi kalau tuan dan puan baca masa pagi ataupun malam ha takpun senja kan. Ubah sendiri okay, please ^^ gedik je. Hahaha. Okay, harini saya nak update pasal sesuatu. Sesuatu apa? Seram je bunyi, hahaha. Tak pun. Okay, mengarut. The end. Apa pasal RECALL? Aku pun taktau apa pasal tapi suka hati aku lah, title entri aku, hehe. Sebenarnya, nak recall aku hangout dengan kawan-kawan aku hari tu, 7 June 2013. Tpi sorang tak cukup, memang suka lah macam tu. Tak cukup sorang lah apa lah. Haha. Tapi gambar aku tak banyak, ada 1 je, haha. Sebabnya masa haritu, aku malas nak snap, takda rasa nak snap pun. Haha. Okay lah, sekarang ni tak payah banyak cakap sangat lah kan. Jom tengok gambar yang tak banyak tu. Scroll down pretty and handsome ^_^

HusnaAdzhar & ShimaHalim. Pizza Hut :)

HA & SH lagi :)

Mereka Lagi ~

Mereka lagi. Dekat taman.

PendekTinggi. BlackWhiteSoftPinkHardPink. 

Adam & Khairul :)

Mereka juga ~

Khairul, Adam, Shima, Aku, Fatin. *aku gemuk, memang.


That's all for now. Later I'll update again okay :) Selalu lah menyinggah. Aku amat menghargainya. Love you all. Thanks for the support and thanks for increase kan pageviews aku. Thanks again. Kamsahamnida ^_^


Goodbye readers. Like it? Press the LIKE button. Thanks. Please come again.

No comments :

Post a Comment