Wednesday, 22 May 2013

Tomorrow *tak sabar okay.

Assalamualaikum. Jawab jawab. Good (y). Sihat? Ke idok? Kalau idok, sakit apa tu? Serious ka? Makan ubat naa, biaq cepat sembuh. Amin :D Harini nak cerita pendek je. Kita tengk jelah pendek aku tu panjang mana nanti, banyak yang merepek je ni kang. Ha, tau dak, tadi aku ada paper bio sampai petang cekkkk, letih tauk, dengan etrik kat sekolah semeta ada semeta takde *semeta tu mean sekejap. Aku saja je bagitau, kalau dah tau takpa lah, aku takut ada orang KL je yang baca blog aku ni, takpaham pulak bahasa aku tu. Tengok, melalut. The end. Then, esok last paper you know. Last payyyyy perrrrr. Las payyyy perrrr. Over beno gayanya tu. Tapinya, last paper fizik. Risau cek *garu kepala. Harap-harap lah boleh jawab ye dak? Doakan lah cek nih, mekasih naa. Macam pendek sangat je kalau nak habs dekat sini. Jom karut kejap nak? Tapi nak karut pa eh? Haa, tadi rehat aku makan nugget. Dalam hati korang *Ugh, annoyingnya. tu pun nak cerita* alahai, kata nak karut kan? Karut lah tu. Kot lah kan. Okay lah, sebelum korang menyampah ++ dengan aku punya blog ni, baik aku tamatkan cerita aku yang semata-mata esok last paper ni. Haha. Eleh, siapa budak sekolah mesti rasa best kan bila dah last paper sebab lepas tu boleh rehat kot. tipu je kalau tak happy. Kalau kau tak happy masa last paper exam kau kan, kau ni mesti something punya lah. Pergi daftar tanjung rambutan lah :P Kidding. That's all. Thanks baca kay. Lain kali aku update lagi kalau takde orang nak baca takpe lah. <-- ayat gedik. Okay then ^_-
Goodbye readers. Like it? Press the LIKE button. Thanks. Please come again.

No comments :

Post a Comment