Thursday, 9 May 2013

Abaikanlah.

Assalamualaikum and hai korang-korang semua! Jawab lah salam I tu, sampai hati you orang kan? Hikhik *maaf, tergedik*. Korang sihat ke dak? Wah, prihatinnya cik afifah ni kan? Terharu dak? Hehe. Back to the title, apa yang aku nak suruh korang abaikan ek? Apa apa apa? Ace korang teka. Kalau betul kira pandailah tu, sebab aku takda duit nak bagi hadiah percutian ke Pulau Maldives. Haha, karut. The end. Sebenarnya, aku nak suruh korang abaikan lagu kat blog aku ni. aku ni tengah menghadapi masalah yang besar serumit masalah negara, cewah. Boleh percaya ke? Pembohong lebih weh. Masalah aku sebenarnya tak reti acane nak buang lagu tu sebab template dia dah lain, senior-senior yang tebaca entri ni, tolong boleh? *buat muka comel* <--- geli je. Aku dah try cari godam sana sini tapi tak jumpa-jumpa kat mana tempat nak buang lagu tu, ingat nak tukar lagu lain tapi tak reti jugak. ERROR katanyaaaa, menyampah aku tau. Aku ni nama je dah lama ada blog tapi tak lama mana sangat pun (ayat orang kurang pandai), tapi taktau lagi selok belok kejadian blog ni. Dah macam nak pi mana je. Mesti dah pening kan? Pokok pangkalnya disini, jika anda anda anda and anda semua tak minat dengan lagu yang terbunyi dekat blog aku ni, sila pause kan and pergi youtube cari lagu yang hang suka, play kan and baca blog aku. Okay dak? Ayat BM terabur, kalau lah cikgu BM aku baca ni, mau kena hentam sampai lebam. Loghat apa je yang aku guna ni. Hentam sajalah. Main pointnya kat sini, aku cuma nak cakap abaikan lagu di blog aku jika tidak suka. Jangan lah membenci sekali segala entri-entri yang terdapat di dalam blog ini, okay? Nampak tak situ, nak cakap mende sikit je, tapi type panjang lebarrrrr. Haha, sampai sini je dulu. Saya harap anda semua mengambil iktibarnya (karut je kuat). By the way, izzue islam dah nak kahwin? Erk, saya rasa frust tetibe, hahaha :P
Goodbye readers. Like it? Press the LIKE button. Thanks. Please come again.

No comments :

Post a Comment