Friday, 15 February 2013

A Short Story :)

//Assalamualaikum and hello hello. What's up reader(s)?//

Hello again! :) Naaa, miss me? Hahaha *perasan ceq* Fuh fuh fuh, aigoo, manyak sawang meyh. Tolong tiup kan sekali boleh? Atotototo, baiknya. Nah gula-gula. Ambik 1 sorang. Hee. Well, long time no see. Pergi mana je lah Afifah ni? Last update on 24December2012 O.o Lama dah tu. Pergi mana eh? Cuba teka cuba teka? Siapa betul, dapat lagi 1 gula-gula. Haha >.< Tettt, masa tamat. Ahhh, I tell you yeah. Aku tak pergi mana pun, ada je depan laptop ni selalu, sering, hari-hari, everyday, everytime, everywhere, every every every. Hahaha. Well. I'm form 4 now, busy sikit awal-awal tahun ni. Ni pun sebab holiday, tu yang update tu but I don't know want to share about what with you all. Aha, see that. The broken english. Takpelah, aku cerita je lah apa-apa pun eh? Korang baca lah sampai habis. Aku campur-campur cerita itu cerita ini, baru jadi 1 cerita yang lazat, am I right? Aha, merepek sudah >.< Well well well, siapa-siapa yang baru datang ke blog aku ni, I mean, baru bukak lah, sebelum ni tak tahu pun URL blog aku ni, maklumlah, kita ni tak pemes >.< Dengar ni, I want to gratitude to all of you sebab datang blog aku yang buruk ni, sob sob T_T So sorry, sebab aku guna bahasa rojak. Yeah, aku tak reti BI sangat pun tapi gedik je nak cakap BI. Haha. Okay, forget it :) Oh ya, aku memang macam ni tau. Update blog macam bercakap. Haha. Weird right? Tak kot, sebab ramai je yang macam tu xD

***

Aku cerita dari mula masuk sekolah boleh? Haha, nanti panjang sangat pulak. Aha, aku pendekkan. Skip skip mana yang tak berkenaan. Haha. Okay lah, kiranya aku nak cerita pasal aku + sekolah lah ni kan? Kan kan? Huuu, aku tak letak lagi title tu, I don't know what word that suitable for this entry :'( Banyak pulak merepeknya. Haih. Tak tentu arah sekarang ni. Itu ini masalah. Okay, awal tahun haritu, January 5, aku buat akaun ask.fm. Haha, tetibe rasa macam best main benda alah tu. Macam-macam orang yang aku kenal kat dalam tu, bila dah kenal macam-macam orang, macam-macam perangai lah yang aku jumpa. Pelik-pelik je manusia dalam dunia ni. Haha. Yang paling best, boleh ask-ask dengan orang luar negara *k jakun* Habis kat situ. Wuuu. I don't have any idea to type-ing about what. Ahhh, I'm depressed now. Gila tak? Update blog pun boleh dapat tekanan >.<

***

Okay, the other story, aku ni ada geng. The name of my gang is 'gengSTAHH'. Ada maksud tersendiri. Banyak maksudnya :) But yang buat aku rasa nak marahnya. Ramai je yang tak puas hati, aku pun taktau kenapa dah. Geram nak cekik sorang-sorang. 'Be patient, be patient, be patient' <--- orang selalu cakap macam ni dekat aku and the gang. I'm tired. Huh, nasib aku banyak kesabaran, kalau tak, mati dah budak-budak tu semua(macam berani) >.< Haha. Wuuu, lagi satu lagi satu. Wahai cik adik/cik abang/cik kakak/ segala cik yang ada lah kan. KALAU ADA GENG TU TAK SEMESTINYA DIA KENA SELALU DENGAN GENG DIA JE, NAK TWEET, NAK KOMEN, NAK ON THE PHONE, NAK HANG OUT DENGAN SAPE PUN SUKA HATI DIA LAH. TAK SEMESTINYA, BILA ORANG TU ADA GENG, MESTI NAK BUAT MENDA SEMUA DENGAN GENG DIA. BUKAK SIKIT MINDA TU, JANGAN MACAM KATAK DUDUK BAWAH TEMPURUNG LAH. PATHETIC LAH KAU! I'm sorry if ada yang terasa. Aku cakap menda ni umum. Tengok, kan dah jadi macam tempat luah perasaan blog aku nih. Aigoo. Tutup kes.

***

Masa bulan 1 hari tu kan, ada merentas desa dekat sekolah aku, eh, mana-mana sekolah pun ada kan. Haha, wait wait, bulan 1 ke eh? Entah, lupa dah. Aku tak dapat number pun, dapat mata je, takpelah jugak tu kan? Haha. Kawan aku 3 orang dapat number. Fatin dapat number 1, Husna number 10 and Shima number 11. Ada gambar tapi aku malas nak upload. Tau tau je lah, lappy ni lama tak makan kaki agaknya, sebab tu jadi gila cenggini. Haha. Lagipun, gambar tu bukan kat aku, malas nak pergi download, aigoo. Banyak cakap lagi. Tutup cerita.

***

Aku rasa takda apa dah nak cerita kot ~ Setakat tu jelah. So sorry, very very sorry, aku punya blog memang agak bosan tapi thanks sesangat for those yang sudi baca tu. Kalau ada typing error or apa-apa error, buat-buat tak nampak je lah eh? Atotototo, hehe. Okay lah, I've many 'homework kesayangan' yang kena buat. Ada bio, kimia, bm, bi. Apa? Nak tolong? Haha, baiknya. Mari lah datang rumah kalau nak tolong ^_< Cuti dah nak habis. Brrr ~ Haha. Selamat bersekolah for those yang still sekolah tu :) Belajar rajin-rajin :) Oh ya, lupa nak cakap. Esok birthday my daddy. Hehe, tu je nak cakap :P 



.SORRY AGAIN IF ADA YANG TERASA.

'AGirlWhoIsAlwaysWithEarphone'



Goodbye readers. Like it? Press the LIKE button. Thanks. Please come again.

No comments :

Post a Comment