Friday, 14 December 2012

My mom birthday's! ^_^

//Assalamualaikum and hello hello. What's up reader(s)?//

Okay, first of all aku nak cakap sorry kat korang semua. Sebab apa? Sebab? Anyone? Ada yang tahu tak? Hehe. Kalau tak tahu, meh aku bagitau. Sorry sebab aku janji nak update blog semalam kan? But, tak update pun sebab aku pergi berjalan semalam. Hukhuk. Pergi Bukit Tinggi yaw! Later I'll update about that :) Harini aku nak cerita pasal tarikh semalam. 13.12.12. Kenapa dengan tarikh semalam? Ada apa? Ada apa? Okay, tarikh semalam birthday ibu aku. Ada sesiapa kat sini birthday dia semalam tak? Kelip mata sikit, nak tengok berapa ramai. Haha. Kerja gila :P Okay, kalau ada yang birthday dia hari semalam aku nak ucapkan Happy Belated Birthday lah kat korang semua okay :) Semalam nothing happen sebab aku pergi berjalan. Harini baru jadi something sikit. Ayah aku nak belanja kitorang makan. Makan je pun, tu pun nak kecoh. Entah ifa ni, tah pape. Haha. Stop being nonsense. Okay, sebenarnya aku nak cerita. Aku ada buat kad untuk ibu aku tu. Idea aku ni beb tapi aku tulis kat kad tu daripada semua adik beradik aku. Baik tak aku? Baik tak, baik tak? Haha, okay, perasan sangat aku ni. Okay, aku takde idea dah nak cakap apa lagi. Aku nak tunjuk kad yang aku buat tu. Aku rasa tak berapa nak cantik tapi boleh lah kot. Almaklumlah, I ni mana pandai bab-bab seni ni. Hanya mampu buat apa yang termampu. Eceh. Haha, scroll sikit kalau nak tengok. Kalau taknak dengar aku membebel walaupun tak panjang mana pun entry ni aku rasa, sila pangkah tab tu sekarang, dipersilakan. Jeng jeng jeng! Scroll sikit lagi wahai akak/abang/adik/bayi yang cantik/jelita/kacak/menawan/comel/gorgeous/adorable and so on. Haha.

Ni bahagian depan.

Ni pun sama.

Ni bahagian belakang.

ISZA <3 nama gabungan ibu dengan ayah aku :) *Bentuk love agak buruk disitu --'

Haha, okay, ni lah dia kad yang aku buat tu. Cantik ke tak? Bila jawab tu, jujur je lah. Aku tak kesah, tak tacing pun. Haha. Design kad ni bukan aku buat sendiri tau. Aku tiru design orang. Sorry ye kak AMIRA ISHAM, saya tiru design kad akak. Haha, maklumlah, saya ni tak pandai nak design sendiri. Orang takde bakat seni, gitulah jadinya. Hehe, okay sekarang ni aku nak tunjuk ibu aku pulak. Korang memang lah tak kenal, aku nak tunjuk je. Kalau taknak tengok, tak payah lah tengok. Aku malas nak paksa-paksa orang okay. Huuuu. Tengok bawah tengok bawah. Scroll lah oi, apedahh :P

Raya 2 tahun lepas :)

Masa kat langkawi 2 tahun lepas. Ada gaya muka aku tak? Hehe.

Raya tahun lepas :D

Raya tahun ni ^_^

Sorry, ibu aku takde gambar sorang. Semua gambar dengan ayah aku and meti time raya yang banyak, hehe. Maklumlah, ibu aku tak minat bergambar, bukan macam anak dia ni, gila kamera. Hihihi. Okay lah, sampai sini dulu cerita aku. Nanti aku update lagi tapi aku tak janji bila eh? Rajin-rajin lah mengusya blog buruk aku ni. Okay, enjoy your reading! Tata :)

`AmazingAfefa`



Goodbye readers. Like it? Press the LIKE button. Thanks. Please come again.

No comments :

Post a Comment