Tuesday, 11 December 2012

Mian haeyo :'|

//Assalamualaikum and hello hello. What's up readers?//

Jawab salam tu dulu, okay, baru bagus cenggitu. Cenggini (y) Harini, aku nak cerita apa ya? Aku pun tak tau nak cerita apa tapi title aku tu apa dia? Mian haeyo is a korean language. In english that's mean I'm sorry. What?! Tak faham lagi ke? Dalam bahasa melayu maksudnya aku minta maaf. Clear? Okay. Aku nak mintak maaf kat siapa ni? Huuu, aku nak mintak maaf kat sahabat-sahabat aku yang tengah bersedih tu. Hm, aku cuba dah nak jadi sahabat yang baik tapi aku rasa aku tak boleh, lagi menyesakkan korang, ada lah kan? Aku nak cakap macam mana lagi pun aku tak tahu. Aku dah nasihat itu ini, tapi macam tak berkesan je kan? Macam mana lagi aku nak buat pun aku taktau. Aku tau korang rasa serabut dengan apa yang aku buat, ye dok? So, aku buat lah post ni khas untuk korang, harap korang sudi baca lah. Berdirinya aku disini *occeyh, padahal tengah baring* nak cakap yang aku mintak maaf kalau aku buat korang rasa serabut, rasa tak selesa or whatever rasa yang tak sedap lah. Aku cuba dah bagi nasihat kat korang terpulang korang nak terima ataupun tak okay. Aku sedia jadi tempat korang nak luah perasaan, tu pun kalau korang nak lah. I'll always by your side friends :* Okay lah, aku rasa takda apa sangat, cuma aku harap korang dapat terima permintaan maaf aku ni okay? Aku taknak serabut kan hidup korang, korang dah lah tengah sedih right? Love much <3

Sorry sebab serabutkan korang :')

Sorry for everything :'|

I'm sorry. I'm not good enough :'(

Untuk korang:
TOLONG JANGAN MENGHARAP PADA SESUATU PERKARA YANG KITA TIDAK PASTI. TOLONG JANGAN MENGHARAP JIKA IANYA SUKAR UNTUK DIMILIKI.
TOLONG JANGAN MENGHARAP JIKA KITA TAHU YANG KITA TIDAK MAMPU UNTUK MILIKINYA. NANTI DIRI SENDIRI AKAN SEDIH DAN KECEWA :')

A tears is made of 1% water and 99% feelings.

>Goodbye readers. Please press the LIKE button if you like it and please come again<

`AmazingAfefa`




Goodbye readers. Like it? Press the LIKE button. Thanks. Please come again.

No comments :

Post a Comment