Tuesday, 18 December 2012

I wish....................

//Assalamualaikum and hello hello. What's up reader(s)?//

Chuyyyy! Dah jawab salam dah? Dah ke belum? Aku tanya elok-elok ni kan? Jawab elok-elok lah jugak. Haha, chill lah, gurau eh gurau. Okay, kalau dah jawab salam aku tu, jom baca apa aku nak cerita kali ni, okay? Okay ke tak? Thumbs up sikit, cenggini (y). Okay, dah buat thumbs up? Dah? Okay, dengan ini, saya afifah zahid ingin memulakan ceritanya yang tak berapa best tapi kalau campur garam dengan gula sikit, confirm best! Apakah? Oh god, jauh sudah melayang sudah perginya, haha :P Baca title kuat-kuat sikit! I WISH. Kuat lagi. I WISH!! Kuat lagi. I WISHHHHHHHHH!!! Hahahaha, k annoying. Apa yang I wish sangat tu? Nak tau tak? Nak tau? Okay, jawab soalan ni dulu. Harini berapa haribulan? Teeetttttt, masa tamat. Harini 18/12/2012 lah, apedah lambat. Haha. So, apa kena mengena mengena mengena? Haha. Takde kena mengena pun, yang kena mengenanya esok. Esok berapa haribulan? 19/12/2012 kan? Esok aku akan berumur 15 tahun 5 bulan. Hukhuk, bukan tu yang menjadi tajuk cerita sekarang, haha. Saja kasitau :P Okay, disebabkan esok aku 15 tahun 5 bulan, I hope that date will give me something special or luck :( Esok, aku nak ambik result weh. Result PMR. Apa tu PMR? Penilaian Menengah Rendah lah :D So, sekarang ni I wish I will succeed in PMR :| *pegang tisu, lap hidung* Well, aku dah lah tengah flu sekarang. Sangat rimas rasanya :( 

I wish I will got 7A's and above :|

I wish...

Now, aku rasa macam-macam. As example, excited, happy, sad and so on :( Korang yang baik hati, doakan kami(batch 97') dapat result yang akan membanggakan parents kitorang. ALLAH S.W.T saja yang dapat membalas jasa baik kamu semua :)

I hope that I will be like this tomorrow :D

See, gembirakan diorang? Aku nak jadi macam diorang esok. I wish and I hope that :) Semoga aku dan sahabat-sahabatku yang lain akan tersenarai dalam nama pelajar-pelajar yang cemerlang. Amin ya rabb :)

9A's. In shaa ALLAH :)

Aku kalau boleh, nak 9A, tapi macam takda harapan je. So, aku target nak dapat 7A dan ke atas, tu je yang mampu. Tapi kalau tak sampai target tu, aku redha :(



Ya Allah Ya Tuhanku, Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani. Aku berdoa kepadaMu, semoga Engkau memberikan(keputusan) yang terbaik buat kami(batch 97'). Sesungguhnya, hanya Engkau yang mampu mangabulkan doaku ini. Engkau lah yang Maha Besar dan Maha Mengetahui apa yang terbaik buat kami(batch 97'). Engkaulah juga yang Maha Mendengar doa kami(batch 97'). Amin ya rabbalalamin.

`AmazingAfefa`






Goodbye readers. Like it? Press the LIKE button. Thanks. Please come again.

No comments :

Post a Comment