Monday, 24 December 2012

The Result.

//Assalamualaikum and hello hello. What's up reader(s)?//

Chuyyyy! Perghhh! Busuknya blog ini nya pun. Sudah lama tidak update nya pun. Berapa hari sudah eh? Kira-kira. Cepat! Apa dia? Berapa hari? Nak masuk enam hari dah?! Lohh, tak lama mana pun sebenarnya, hahaha. Okay, tengok title tu. Best tak title tu? Tak best? Berambus kau dari sini kalau rasa tak best. Haha. 'The Result' <------ title ni nak menceritakan result aku yang tak berapa syok, tangkap lentok, takda-takda semua tu. Wakakaka. Tah apa-apa. Macam orang takda arah tujuan hidup je. Kita ni hidup kena ada tujuan tau tak? Baru berjaya, cewahhh. K stop. Lencong habis! Takda tarik handbreak punya maaa. Macam ni lah, ada yang request nak tau result aku, maklumlah, aku takda pun post gambar result aku. Result tak gempak lah, tak seperti yang diharapkan tapi takpe lah. Nak menyesal takda guna nya pun, terima je lah. Ayah aku kata 'Tulah, main kuat sangat.' Oh, kalau main tak kuat, mesti dapat best kan ayah? Hehe. Nak tengok result aku tu eh? Jap eh, nanti kejap lagi aku bagi gambar. Actually, entry kali ni pendek je. Nak bagitau pasal result je pun. Kalau ada orang baca, ada lah. Kalau takda, takpe *ayat pasrah* Menyampah mak, nyah! Haha. Okay, nak tengok result aku eh? Scroll sikit boleh tak? Pandai ye pakcik makcik semua. Good job. Thumbs up (y)

5A3B1C :/
Bahasa Melayu - A
Bahasa Inggeris - B
Mathematics - A
Science - B
Sejarah - A
Geografi - B
KHB(Ekonomi Rumah Tangga) - A
Pendidikan Agama Islam - A
Bahasa Arab - C

Awat? Tak percaya ka ni result aku? Ingat aku curi ka? Takdak masa aih. Congrats okay for those yang dapat 7A's and above. Yang 6A's and below jangan menyesal sekarang, SPM ada lagi noh, buat betui-betui nanti SPM :) Sedih ceq tapi takpa aih. Redha :) 

'AmazingAfefa'


Goodbye readers. Like it? Press the LIKE button. Thanks. Please come again.

No comments :

Post a Comment