Sunday, 9 December 2012

2 dalam 1 :)

//Assalamualaikum and hello hello. What's up readers?// 

Chuyyy! Lama tak nampak, pergi mana? Paris? Istanbul? Aha, baru balik dari istanbul ni, hahaha. Cukup eh cukup. Cukup perasan. Hahahah. Banyak gelak, tak baik oi! *troll face* Okay, hari ni nak cerita apa sebenarnya eh? Asal title 2 DALAM 1? Hm hm, sebenarnya nak cerita banyak benda tau tapi cerita 2 jelah. 2 cerita dalam 1 post, paham ke idokk? Haha. Gelak lagi, see. Trolololo. Okay lah. Yang first sekali, I nak cerita pasal adik I ni. No no, bukan adik kandung, adik tipu-tipu. Haha, boleh pulak cenggitu. Idokk ler. Dia ni adik kepada kawan I tapi I anggap macam adik I je. Nampak kegedikan di situ? Haha. Okay, macam ni, sebenarnya nak cerita, gambar dia sama dengan gambar I, no no no, bukan dia ambik gambar I, cara pose tu yang sama. Bak kata kawan kakak I, gambar macam 'VOLDERMORT'. Apa tu voldermort? Search google maa, tu pun mau ajar ka? *maaf kalau salah eja* Okay, nak tengok tak gambar pose yang sama tu? Nak nak nak? Angguk ke geleng? Kaki nak? K tetibe --' Sila scroll 2 3 biji. Eh, lupa nak kasi tau nama. Nama dia Puteri Alia Kesuma Firdaus Binti Juhar. Amboi, panjang bebenor :D



Ehem ehem, sebelum I teruskan cerita, siapa yang dah menyampah muntah tahap kronik sampai warna pelangi, sila keluar okay. Ha? Guane nok kelua? Mung ni, masuk pandai, kelua dok pandai, sepok ekgi. Haha, joke eh joke. Pangkah jelah tab tu, susoh ngat nya! Haha. Okay, let's go through to the other story, cehh sepekeng london lah kunun. Haha --'

***

Dear friends,

I know it's hurt for your heart. Err, udoh ler sepekengnya, uduh benar, haha. Okay lah. Kawan-kawan ku sekalian. I mean GangSTAHH. Jangan biarkan lelaki senang-senang buat airmata kita mengalir tau. Kita kena kuat, kuatkan hati. Hm hm, kita tak boleh lemah, senang orang pijak-pijak hati kita ni tau? Okay, jangan senang jatuh cinta dengan orang, cuba eh cuba. Lelaki macam tu takda gunanya, sekejap suka orang ni, suka orang ni pulak. Takda future lah, buat sakit hati je. Okay, be strong. I'll always by your side. Aummmm <3 sayang korang semua. I love yeah :)



>Goodbye readers, press the LIKE button. Thank you. Please come again<

`AmazingAfefa`



Goodbye readers. Like it? Press the LIKE button. Thanks. Please come again.

No comments :

Post a Comment