Wednesday, 12 December 2012

12.12.12 :)

//Assalamualaikum and hello hello. What's up reader(s)?//

Oh, what a beautiful date? :)

Okay okay, aku tahu date tu cantik kan? So, mesti ramai yang declare harini. Yeke? Betul ke kenyataan tu? Aku pun taktahu lah kan. Oh, tahun ni last ada date yang cantik macam ni tau. Tahun depan dengan tahun-tahun akan datang mana ada dah, betul tak? So, apa yang terjadi kat diri korang hari ni? Something yang gembira or something yang sedih? Harap-harap takda lah perkara sedih yang berlaku hari ni kan? Oh, hari ni teramat lah bosan. Aku taktau nak buat apa dah. So, aku decide untuk update blog je lah dan terjadi lah post ni. Mungkin tak best pun kan, yelah, aku mana pandai sangat nak membebel-bebel benda yang pelik-pelik. Nanti kalau buat orang terasa, kan payah tu namanya. Haha. Siapa rasa nak share apa yang terjadi dekat dia harini? Just leave a comment, aku mesti baca. Ada ke orang nak cerita kat aku ni? Hahaha. Okay okay, 12.12.12 dekat ja near near ja kan dengan 19.12.12. Oh, counting days :/ Awat dengan 19.12.12 tu? Aku nak ambik result lah, result apa? Result PMR lah hangpa tau dak, seghammmmm noh. Huuu. Ketaq buku lali ceq. Haha. Okay, bulan 12 tahun ni banyak menda yang penting-penting aku rasa. Entahlah pulak kan. Well, esok 13.12.12, birthday ibu aku. Say Happy Birthday to my mom! Faster! Haha, k gurau ja, jangan marah noh. Tak comel la marah cenggitu. Senyum sikit, cenggini :) Okay, sudah mengarut sehingga ke lubang cacing aku punya cerita ni. Sampai sini dululah. Tomorrow I'll updated again. About my mom pulak kay sebab esok kan birthday my mom. Birthday sapa lagi esok? Bulatkan mata anda, haha, takda pekdah. Okay, sampai jumpa lagi ^_^

`AmazingAfefa`


Goodbye readers. Like it? Press the LIKE button. Thanks. Please come again.

No comments :

Post a Comment