Saturday, 24 November 2012

Post karut =='

Assalamualaikum, hello and hi! Apa habaq hang semua? Ramai ke dak yang baca aku punya blog yang busuk lagi hapak serta bacin dan macam-macam lagi. Hari ni aku terasa gatal siku pulak dah sebab tu tiba-tiba post ni. Aku pun taktau nak cakap hape sebenarnya. Nak menghilangkan boring je kot sebenarnya. Hoi, pergi mandi lah, dah petang ni, boring apanya?! Haa, sudah aku tak tau aku tak tau, siapa tu siapa tu? Sudahlah mengarut nya, menyampah pulak orang nak baca karang. Dah la follower ada 8 je. Sadis betul hidup. Cuti-cuti ni amatlah boring, bukan amat je, tersangat-sangat sangat sangat boring sampai taktau nak buat apa lagi dah. Novel semua dah habis baca, nak ulang semula tak best lah baca banyak-banyak kali, adus, taik kucing betul. Mana taik kucing, mana? Pergi lah cari, tanya aku pulak, rumah aku takde kucing okay, harap maklum, maaf dan sebagainya. Pertanyaan yang karut tidak akan dilayan sama sekali. Terima kasih :) Apaaaaaa niiiiiii????!!!!! Tak mengerti aku, jari aku yang menaip dan otak aku yang menyampaikan semua benda yang aku taip ni, aku tak dapat cegah, aku tak dapat cegah. Oh nooooooo!!!! Sudah lah. Sudah sudah. Kejap. Hujan ke? Macam bunyi hujan tapi aku tak pasti, malas nak selak langsir, penat. Hahahaha, err -_-' Nanti aku nak try buat post "Mengarut tanpa menekan backspace" ramai je orang buat, nak jugak try, macam syiokkkk je, ahak ahak ahak. Tui, gelak macam nak keluar anak tekak hoi, Oh mannnn! Tengok tak Dora the Explorer? Yang musang tu kan selalu cakap Oh mannnnnn! Hahaha. Karut karut. Ada dah yang menyampah? Halamak ai, sila sila, sila keluar :) Keluar ke mana? Keluar dari blog aku lah oi, loading taik ayam betul lah. Maaf terkasar bahasa, tersilap bicara ye. Aku masuk air banyak petang ni. Maklumlah, perut lapar, tak makan lagi. Kesian tak? Kesian la kesian la, perut dah nyanyi-nyanyi lagu heavy metal dah. Isk, sedih, sadis + sayu betul. Hahahaha. Gelak lagi. Gila ke mende. Entah, aku pun tak pasti, hahaha. Lagi sekali gelak. Hahahaha. Mongek ler. Sudah lah, daripada aku merepek benda yang bukan-bukan, baik aku stop dulu kan? Kan? Angguk ler. Ish. Nak pergi mandi dulu lah. Malam nanti bodek ayah beli KFC. Yummylicious, aum :D Okay lah, maaf jika ada yang terasa, yang kepala gila-gila mesti tak terasa kan? Yang kepala asyik centre tu mesti terasa diperbodohkan sebab baca post karut ni, kesian xD Haha. Ehem ehem, *muka serious* Pray For Gaza ye kawan-kawan :)

`AmazingAfefa`

Goodbye readers. Like it? Press the LIKE button. Thanks. Please come again.

No comments :

Post a Comment