Sunday, 21 October 2012

Oh bored, please go away -_-

Assalamualaikum, hello and hi. Apa bikin hari ni? Apa? Bukan bukan, bukan bikini. Apa buat hari ni lohh? Haha. Gila aku ni. Layak tak daftar masuk Tanjung Rambutan? Tolong daftarkan pelishhhh :) Haha. Memang gini lah kalau dah boring gila vaveng, err. Okay, look at the title. OH BORED, PLEASE GO AWAY. Entahlah weh, dia suka sangat duduk dekat aku nih. Hah? Siapa dia? Lah, boring tuh lah, sape lagi. Haha, tak faham? Pegi mampehh lah, haha, tak tak, gurau gurau. Okay, disebabkan aku terlalu boring and boring, aku update lah pasal boring nih, korang boring tak bace post pasal boring ni? Kalau boring, silalah tak payah bace post boring nih. Haha. Nasib baik esok sekolah weh, setelah 5 hari aku duduk saje kat rumah nih, dapat jugak pergi sekolah. I miss you school! Haha, masa dulu kalau boleh taknok pergi sekolah. Masa sekarang nak pulak. Gila-gila. Oh god, I'm so bored. What should I do? Damn. Help me! Help me! Help me!


Nampak tak gambar atas tuh? Macam tuh lah aku kalau bosan sangat. Kertas dengan pensil tuh, aku taktau dia nak buat apa. Tanyalah dia sendiri kalau nak tahu. Haha. 


Hah, nampak tak nampak tak? Rasa nak genggam-genggam boring tuh bagi hancur, haish. Bosannyaaa ~


Bosan sangat dah aku nih gayanya. Errrr -_- Memang aku bosan! Memang pon! Memangggggggggg! Oh, terEMO pulak.


Uish, teruk sangat gayanya boring dia nih. Sampai tercangkung-cangkung. Aku paling-paling pon baring je. Bersabar ye awak dalam gambar. Saya pon boring jugak nih.


I'm bored of being bored. Bantulah saya menghilangkan kebosanan saya nih? Macam mana nih? Aduss.


Bored of being bored because being bored is boring. Faham tak? Kalau tak faham, tanya google jangan buat sombong macam tu. Bodoh sombong namanya. Mesti korang dah boring kan dengar aku membebel? Ke ada yang dah pangkah tab dan bertekad taknak bukak blog aku lagi? Takpelah, aku redha. Setakat nih je lah ceritat-ceritut aku. Sampai jumpa lagi. 

Manusia yang membebel,
AFIFAHZAHID







Goodbye readers. Like it? Press the LIKE button. Thanks. Please come again.

Wednesday, 17 October 2012

Harinih kita buat apa?

Assalamualaikum, hello and hi. Apa habaq hang semuaaaa?(macam ramai sangat). Hihi, tengok title atas tuu sikekkk, harinih kita buat apa? jawab cepat! cepat! aku ketuk kepala hang satgi. Hahah, dok dok, kang merajuk kang takdak sapa nak tengok blog aku nih(padan muka hang ifa). Ifa woi, straight to the pointerrrr boleh tak? ahaaa, terOVER pulak, sorry kawan-kawan :)

                                                            ***
                                                            ***

Onyomat, geset, go! lariiiiiiii ~ apa kejadahnyaa woi? haha, okay-okay, semula naa? Okay, harinih kita buat apa? act, aku je sebenarnya, tak termasuk korang semua pon, saja nak guna ganti nama kita tuu, nampak comel sikit, ye dak?(ceh, comel taik kucing) sorry terkasar bahasa :) aduiiii, dari tadi tak start cerita pahai? 

                                                            ***
                                                            ***

Cerita bermula pada pukul 7.00 pagi. Aku bangun awal woi, semangat! Pukul 7.00 pagi tuh, aku pergi rumah cik TyraSopian. Kenal ke idakk? dakk kenai sudoh :P haha, niatnyaa nak jogging, well dah gemuk kan(bukan dah tapi memang) haha. Sampai-sampai rumah dia, dia tengah mandi daaa, ape daa ini mudak, baru nak mandi. Aku tunggu lah dia siap mandi. Lepas die siap mandi, aku tak tengok jam pukul berape, dia bukak tv. Haa sudah, tengok tv pulak. Dia cakap dia lapar, so kami tunggu mama dia hantar adik-adik dia pergi sekolah dulu. Nak dijadikan cerita, kitorang start jogging pukul 8.45 pagi, tak gila gamaknya tuu? Makcik-makcik dah siap basuh kain, nak jemur pulak, bak kata minah gedik 'shegann lah shayerrr' haa, mana tak segan, tengok je kami berdua jogging. Kitorang siap jogging pukul berapa tah, pukul berapa tyra? haha, janji dah lepas pukul 9.00 pagi lah. Masuk je rumah, buat air oren(sunquick okay :P) haha. Then kami pon online sampai ayah aku datang ambik aku 1.30 petang :P

                                                            ***
                                                            ***

Masa kitorang jogging tuh, ada laa snap-snap gambar, biasalaaaa, dua-dua budak gila kamera :) Tengok lah gambar kat bawah nih. Enjoy the picture(tak banyak pon).



Nih ha budak Tyra Comel.

Nampak tak kasut kami? Tak nampak buta lah tu(maaf, terkasar bahasa)

Okay, that's all for today. Thank you sesiapa yang bukak blog saya nih :)

Manusia yang membebel,
AFIFAHZAHID


                                                                    

                                                                       

Goodbye readers. Like it? Press the LIKE button. Thanks. Please come again.

Tuesday, 16 October 2012

Bak kata facebook. Intro?

Assalamualaikum, hello and hi, ada ke orang bukak blog aku ni? ahaa, saya budak baru. Selamat berkenalan selamat berkenalan, wah, macam ada je orang nak berkenalan, hehe. Well, aku budak baru, kalau ada pape nak tegur, tegur lah. Macam biasalah kan, kalau kita jadi budak baru, mesti kena perkenalkan diri. Tu yang malas tu -_-'' okay, i want to share with all of you(macam ramai je yang bukak blog nih)


takde ape dah rasenye, selalu selalu lah jenguk blog aku nih tau. Kalau takde korang, siapelah nak jenguk blog aku nih, ye tak? bagus ~


Goodbye readers. Like it? Press the LIKE button. Thanks. Please come again.